nosrat-logo

جاسوسان خط اتش

درباره نظامی گرایی اسرائیل که پایه و اساس سیاست های راهبردی رژیم صهیونیستی در منطقه است، بر خلاف اهمیت آن تاکنون به زبان فارسی پژوهشی صورت نگرفته است. نوشته حاضر از این منظر در نوع خود نخستین به شمار می رود. امتزاج تفکر آکادمیک با تجربه یک دهه مدیریت نویسنده اثر بر یکی از قدیمی ترین موسسات اسرائیل شناسی در ایران، پژوهش حاضر را به موضوعی مستند و خواندنی تبدیل کرده است. امید که انتشار این اثر بتواند زمینه ساز پژوهش ها و تحقیقات گسترده تر در حوزه مسائل راهبردی بشود و توجه مخاطبان را به لایه های پنهان نظامی گرایی حاکم بر منطقه و علل و عوامل آشکار و نهان آن با محوریت رژیم صهیونیستی معطوف کند.

کتاب «جاسوسان خط آتش» “عملیات سری واحد  اطلاعات نظامی اسرائیل” به تاریخچه موفقیت های چشمگیر سرویس اطلاعاتی نظامی اسرائیل که اغلب نادیده گرفته می شود، می پردازد.
کاتز در اینجا نشان می دهد که اعتماد بیش از حد خطرناک A’MAN پس از کودتاهای دیدنی مانند ضبط یک کنفرانس تلفنی استراتژیک بین رئیس جمهور مصر ناصر و پادشاه اردن، و سوء استفاده های فردی از A’MAN مانند بالماسکه الی کوهن در سوریه به عنوان یک عرب، آشکار می شود که در طی آن دوره او اطلاعاتی را جمع آوری کرده است که در طول جنگ شش روزه به نفع خود آن بوده است. بحران بزرگ عمان حمله غافلگیرکننده اعراب بود که آغازگر جنگ یوم کیپور در سال ۱۹۷۳ بود. کاتز نقش حیاتی آژانس را در پیروزی نزدیک بر مصر و سوریه، سازماندهی مجدد آن، و مشارکت آن در عملیات های بعدی، از جمله تهاجم سال ۱۹۸۲ به لبنان، توصیف می کند. اهمیت A’MAN برای امنیت اسرائیل در تابستان ۱۹۹۰ برجسته شد، زمانی که سپاه اطلاعات رسما به چهارمین شاخه خدمات نیروی دفاعی اسرائیل تبدیل شد و به ارتش، نیروی دریایی و نیروی هوایی پیوست. این کتاب یک بررسی کاملا تحقیق شده توسط یکی از اعضای سابق ارتش اسرائیل است

نویسنده

ساموئل کاتزر

ناشر

اطلاعات

تعداد صفحات

624

قیمت محصول

0

تاریخ به روز رسانی

۱۴۰۲/۰۱/۲۹