عناوین سرفصلهای کتاب به ترتیب از این قرار است: «جمع یاران میرسند»، «به سوی گیلانغرب»، «اولین یاران سفر کرده»، «روزهای دلتنگی»، «گام دوم»، «یاران کرجی بر قله چغالوند»، «شور جوانی در اردوی برغان»، «نبض زندگی در تپه کرجیها»، «قمقمههای خالی»، «بازی تیر و ترکش در بازی دراز» و «گام آخر».
در سال ۱۳۵۹، در پی تجاوزات پراکنده به مناطق مرزی در استان کرمانشاه، ارتش عراق در تاریخ ۳۱ شهریور این سال، با پشتیبانی هوایی و آتش سنگین توپخانه، هجوم سراسری خود را به شهرهای استان کرمانشاه آغاز کرد.
در جریان این عملیات، نیروهای کرجی روی تپهای سنگر گرفته و مانع پیشروی دشمن شده بودند. از آن پس این تپه به نام تپه کرجیها مشهور شد.
سعید علامیان از چهرههای شاخص در حوزه تاریخ نگاری انقلاب و دفاع مقدس است. نویسنده در این کتاب صوتی، به اتفاقات و حوادث قسمتی از جنگ تحمیلی به خوبی اشاره کردهاست.
از علامیان کتابهای «چون برای تاریخ میگویم: خاطرات محسن رفیقدوست»، «ملاقات در فکه: زندگینامه شهید حسن باقری (غلامحسین افشردی)»، «دارساوین: یادداشت روزانه فتحالله جعفری ۵۹ – ۱۳۵۲ به همراه توضیحات تکمیلی و شرح وقایع»، «ماموریت در ساحل نیسان: خاطرات سرتیپ ۲ زرهی ستاد محمود فردوسی»، «حسن باقری: روایت زندگی»، «در راه: خاطرات آزاده جانباز، سرباز وظیفه علی خسروی نیک»، نیز تاکنون منتشر شدهاند.
شنیدن کتاب صوتی تپه کرجیها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
شناخت تاریخ جنگ و اتفاقات و حوادثی که در آن روی داده، همواره برای هر میهن دوستی مهم و قابل توجه بوده است. حوادثی که در تپه کرجیها روی دادهاست برای افرادی که به تاریخ جنگ علاقه دارند، جالب توجه و شنیدنی است.