آرا و نظرات مقام معظّم رهبری درباره انتخابات در نظام مردمسالاری
انتخابات لیلةالقدر نظام اسلامی
برپایی نظام جمهوری اسلامی و مشارکت مردم در تمام برنامهها و تصمیمگیریهای اساسی آن، بر تمامی تصورات و برداشتهای نادرست از اسلام و حکومت اسلامی، خط بطلان کشید.
آنچه بعضاً قبله ی آمال دمکراسیهای حقیقی است، در تکوّن سه دهه از نظام جمهوری اسلامی ظهور و بروز یافته است. انتخاباتهای پیدرپی و سالانه، مشارکت مردمی فعّال و با حدّ نصاب بالا و چشمگیر و اعتماد رو به تزاید مردم و مسئولان و حضور فعّال سلایق مختلف سیاسی و فرهنگی در جمع برگزیدگان از نکات برجسته و قابل تأمّل در این موضوع است.
انتخابات را مجموعه عملیاتی دانستهاند که جهت گزینش حاکمان یا تعیین ناظرانی برای تدبیر و مهار قدرت انجام میگردد، همچنین انتخابات را ابزاری گفتهاند که شهروندان میتوانند بهوسیلهی آن در شکلدهی و عینیّتبخشی نهادهای حکومتی و تعیین متصدّیان اعمال اقتدار مداخله نمایند
در دوران معاصر با عمومیّتیافتن حقّ رأی به همهی اقشار مردم، انتخابات به یکی از مهمترین جلوههای زندگی سیاسی تبدیل شده است. تجربهی این نظام نوین نشان داد که استفادهی حداکثری از مشارکت مردمی، رعایت اصل حاکمیت مردم بر سرنوشت خویش، رعایت حق اساسی انتخاب شدن و انتخاب نمودن در چارچوب نظام جمهوری اسلامی امکانپذیر است و تعالیبخش خواهد بود.
پیشنهاد ما
محصولات مرتبط
-
کتاب
آقا محسن
-
دفاع مقدس
من یک حاج قاسمم
-
غرب شناسی
ادواردو: مسافری از رم
-
دفاع مقدس
ترکش ولگرد
-
دفاع مقدس
گردان قاطرچی
-
دفاع مقدس
مترسک مزرعه اتشین
-
کتاب
علی لندی